Pevačica Katarina Grujić nikada nije očekivala od partnera skupe poklone jer, kako je jednom prilikom istakla, njoj bogat dečko nije potreban jer je sama bogata. Ipak, jednom prilikom je istakla kako ne voli da njen dečko nema posao, ali da joj nije problem ako ona više zarađuje. Dodala je da su je muškarci čak finansijski iskorišćavali.

"Izdržavala sam momke, plaćala im ručkove, večere, putovanja, davala pare.. Čula sam da su momci sa mnom bili iz koristi. Čak sam čula da je jedan bivši posle raskida sa mnom ulazio u klubove na moje ime i da je muvao devojke tako što je rekao da je bio sa mnom. To je tako tužno. Na svu sreću, moji prijatelji iz tih klubova su znali da taj dečko više nije sa mnom, pa mu to ne prolazi. Može tako mesec ili dva, i gotovo. Uvek umem da kažem da će svi oni samo biti bivši momci Katarine Grujić i ništa drugo", govorila je Katarina kojoj je sreću pronašla pored fudbalera Marka Gobeljića koju je nedavno i zaprosio.

Iako ne oskudeva finansijski, Kaći ne bio bio problem da raspolaže samo s 1000 dinara dnevno.

"Ja obožavam da idem u markete.Volim hranu da kupujem, da kuvam. Od 1000 dinara bih sigurno napravila ručak za tri osobe", kaže Kaća koja bi se snašla i sa manje novca ali bi u tom slučaju morala da se odrekne cigareta.

"Morala bih u tom slučaju cigareta da se odreknem, da bih za tih 1000 dinara mogla da kupim sve što mi je potrebno. Ali sigurno bih mogla", kaže za Blic SuperTv Kaća kojau svog verenika ima potpuno poverenje.

"Otvoreni su nam telefoni, nemaju šifre ali nisam primetila da mu neko piše. Ali iskreno da kažem ni meni niko ne piše. Drago mi je što ljudi poštuju našu vezu i volim što se ne mešaju. Kada vide da je neko srećan, da ima sve pored te osobe, onda nema potrebe da se neko meša", kaže Kaća.

Izvor: Lepa&Srećna