Kada vidimo one koji uživaju u izobilju teško nam je da zamislimo da su i oni nekada jedva sklapali kraj sa krajem. Saša Popović je na svojoj koži osetio šta znači imati pa nemati. Novac koji je zaradio uložio je u banku, pa ostao bez svega. Tada su mu mnogo pomogli prijatelji Lepa Brena i Slobodan Živojinović. Kako je istakao, pošto je bio pokraden, oni su mu pružili ruku spasa i taj gest nikada ne može da im zaboravi.

"Kada sam zbog Dafine izgubio sve pare, a pošto smo crkvenu kuću u Novom Sadu vratili crkvi, stanovao sam kao podstanar na 12. spratu u novobeogradskoj "televizorki". U garsonjeri od 17 kvadrata bila je samo moja skupocena garderoba koju sam kupovao tokom Slatkog greha. U džepu nisam imao ni jednu marku - istakao je Popović za "Kurir".

"Posle šest meseci neko mi je obio stan i sve odneo! Ostala mi je samo stara pidžama i od odeće ono što sam imao na sebi", rekao je on .

"Bio je to težak period, ali su mi Brena i Boba pomogli da te 1996. kupim kuću na Bežanijskoj kosi, za šta sam im kasnije vratio pare. To im nikada neću zaboraviti",  zaključio je direktor "Granda".

Izvor: Lepa&Srećna