"Groznica subotnje večeri" je najbolji izraz za ono što se dešavalo u jednom engleskom gradiću gde se ovog vikenda pojavio Džon Travolta. Holivudski superstar je došao u samoposlugu da kupi nešto namirnica, a kad su shvatili ko je u radnji, svi zaposleni su pojurili da se fotografišu s njim.

Sledećeg dana, na Instagramu legendarnog glumca osvanule su i fotografije proslave rođendana njegove ćerke Ele. Mlada lepotica je napunila 22 godine, a njih dvoje su se odlično proveli uživajući u pravom engleskom čaju. 

Travolta snima novi film u Engleskoj, ali se o njemu još ne zna mnogo. Činjenica je da se ne razdvaja od ćerke i sina, što je i shvatljivo nakon strašne tragedije koju je doživeo.

Sina Džeta je izgubio kad je momku bilo samo 16 godina, posle jednog napada koji je imao tokom porodičnog letovanja na Bahamima. Kako je Džon kasnije otkrio, Džet je patio od autizma i već je ranije imao slične napade.

dzon travolta keli preston
Profimedia 

Njegova supruga Keli Preston i Džon su ga dugo oplakivali i redovno objavljivali pretužne posvete na Instagramu. "Srećan ti rođendan, sine, volim te", piše Travolta svakog aprila na svom Instagramu, uz pažljivo odabranu sliku koja podseća na pokojnog dečaka.

Pre dve godine, glumac je ostao i bez supruge. Keli je izgubila dugu bitku sa karcinomom dojke, a jedna od Džonovih posveta njoj na Instagramu glasi ovako: "Najdraža Keli, donela si u moj život troje najdivnije dece koje sam ikada upoznao. Hvala ti. Volimo te i nedostaješ nam."

Predan deci i karijeri, glumac je otkrio da sada njegov najmlađi sin, Ben strepi da će ga i otac prerano napustiti. 

Travolta mu je, kako kaže, rekao sledeće: "Tvoj brat Džet nas je ostavio kad je imao 16 godina. Bio je previše mlad. Majka je otišla kad je imala 57. I ona je bila premlada. Ali ko to može da kaže? Ja bih mogao da umrem sutra. I ti bi mogao. Svako može da umre", dodao je. "I zato, hajde da na to gledamo kao na deo života. Niko ne zna tačno. Možeš samo da daš sve od sebe trudeći se da živiš što duže možeš."

Ćerka Ela Blu je krenula stopama slavnog oca i majke, koja je takođe bila glumica. Prošle godine je odigrala glavnu ulogu u filmu "Nestani", modernoj verziji Diznijevog klasika "Alisa u zemlji čuda". Nedavno je objavila i prvu ploču. Otac je izuzetno ponosan na nju, a ona mu uzvraća toplom ljubavlju.

Krajem februara, kad je Travolta proslavio 68. rođendan, ovako mu je čestitala:

"Srećan rođendan mom uzoru, mom najboljem prijatelju, osobi koja me je naučila jednoj od najvećih lekcija u životu - dobroti. Volim te od sveg srca, tata", napisala je Ela Blu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna