"Imala sam 170 kilograma i bila sam srećna", reči su "vidovite" Sali Morgan koja je godinama proricala sudbinu zvezdama, poput princeze Dajane i Ume Turman. "Volela sam hranu, a ljudi su voleli mene mada sam bila debela", kaže TV zvezda koju nazivaju najvoljenijom proročicom Velike Britanije.

A onda je, jednog dana, doživela srčani udar, što ju je navelo da hitno razmisli o operaciji, jer dijeta više nije dolazila u obzir.  "Kardiolog mi je spasao život", ispričala je Sali za Dejli Mejl. "On mi je rekao da ću umreti ako ne operišem želudac i to je bilo presudno."

Pošto joj je želudac smanjen na veličinu golf loptice, Sali je počela da mršavi. Oslabila je sto kilograma i danas još muči muku sa viškom kože. "Želim da i to operišem, jer se i dalje krijem u širokoj odeći i umotavam vrat raznim maramama", kaže "proročica".

"Međutim, najvažnije mi je da sam živa. Imam unuke i želim da ih vidim kako odrastaju, odlaze na studije, a nadam se da dočekam i praunučiće", kaže Sali koja sada ima 70 godina.

Kaže da je prethodno isprobala sve moguće dijete, ali da - u njenom slučaju - nijedna od njih nije dala rezultate. I na operaciju viška kože se ne bi odlučila da joj on ne smeta toliko. "Skidanje viška kože će biti poslednja operacija u mom životu", tvrdi ona.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna