Još jedan mladi pevač odlučio je da, zbog viška kilograma, ode "pod nož". Sloba Vasić je rešio da operiše želudac, a za savete se obratio kolegi Darku Laziću.

On se već godinama bori sa gojaznošću, a operacija mu je zakazana za 5. februar, piše Grand Online. Prema tvrdnjama lekara, već nakon sedam dana može da se vrati svom poslu i počne da peva.

Za sada još nije odlučeno da li će pevaču biti smanjen želudac ili će se lekari odlučiti da mu ugrade balon. Sloba se ugojio čak 45 kilograma, a problemi su počeli kad je prestao da puši. Tada se, za samo mesec i po dan, ugojio čak 25 kilograma. Lekari kažu da ima i povišen pritisak i da će obaviti više ispitivanja pre nego što odluče koju intervenciju će obaviti.

"Nemam tremu, više sam uzbuđen zbog svega toga i jedva čekam da to sve dobro prođe i da budemo svi zadovoljni. Imam taj višak kilograma koji meni smeta, što se tiče izgleda, a  s tim je povezan i visok pritisak", objasnio je pevač. 

Kako kaže, njegova supruga je veoma zabrinuta zbog operacije, a on oko svih detalja savetovao  i sa Darkom Lazićem koji se takođe nedavno podvrgao ovoj intervenciji. "Čuli smo se više puta, rekao mi je ono što je on prošao i da je to stvarno ozbiljna operacija", kaže Sloba. Žena Lela se u početku protivila ali se, prema Slobinim rečima, vremenom nekako privikla.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna