Jelisaveta Orašanin uživa u nezi lepote, a kako je i sama više puta naglašavala, nema ništa protiv estetskih intervencija pod uslovom da se rade s merom. Verovatno je to samo jedan od razloga zašto je jedna klinika odlučila da je angažuje kao svoje zaštitno lice.

U reklami je navedeno i da je radila usne, kao i da je ubrizgavala botoks, prenose srpski mediji. Činjenica je da i na novim slikama glumica izgleda vrlo prirodno. To je postigla i kad je operisala grudi, a tajna je u tome što je odabrala  prilično male silikone. Prema nekim navodima, reč je o implantima od 300 kubika.

Jelisaveta ne dozvoljava da njen izgled postane veštački, pa je mnoge žene uzimaju za primer kad dogovaraju korekcije sa plastičnim hirurzima. Najlepše korekcije daju efekat da svi primete da izgledate lepše i da je "nešto" rađeno, a da niko ne može da proceni tačno "šta" ili "koliko".

Instagram / jagodenamagli Da li je Jelisaveta Orašanin ugradila silikone?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna