Nataša Bekvalac nema problem da prizna da je negde pogrešila, nešto nije uradila dobro ili je imala lošu procenu. Pevačica je poznata kao osoba koja bez zadrške govori o brojnim situacijama koji bi drugi najradije prećutali, pa je tako ispričala svoj najveći blam. Naime, ona je Maji Ognjanović dok je bila u vezi s njenim bivšim suprugom Dačom Ikodinovićem, greškom poslala poruku.

"Poslala sam sadašnjoj ženi mog bivšeg supruga još dok su se zabavljali poruku „vidim te potpuno psihopatski“, misleći da šaljem svojoj ćerki. U pitanju je bio broj koji je moja ćerka koristila, a često bi muljala s telefonima, a ja sam uvek izigravala detektiva. Kada mi je izašlo na telefonu da se na Viberu pridružila moja ćerka, poslala sam poruku da je vidim i pratim, te da se ne šali sa životom. Odgovor nikada nisam dobila, a da je nije pitanju moja ćerka, posle sam videla po slici na Viberu i ostala šokirana", ispričala je za Alo! pevačica.

Nataša je ispričala da se od Dače, kako se nagađalo, nije razvela zbog teške saobraćajne nesreće koju je doživeo, već zato što njihov odnos dugo pre toga nije bio dobar.

"Mi smo tada već počeli da imamo ozbiljnih problema u braku za koje javnost nije znala. To je momenat kada i da nismo bili u lošim odnosima, morali smo jedno drugo da podržimo. Još niko, pa ni ja se nisam razvela od Danila zato što je bilo lepo i harmonično. Zajednica je postala neizdrživa, postojale su greške i sa moje i sa njegove strane. Nisam se osećala usamljeno, jer sam imala ogromnu podršku ljudi koji me vole. Ali kad god se podvuče linija, uvek si sam, iako ti je kuća u tim trenucima puna. Uvek sam biraš svoj put, ali i odgovaraš za posledice svojih odluka" kaže za Super TV Nataša

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna