Anastasija Ražnatović je trebalo da nastupi sinoć u jednom klubu u Esenu, u Nemačkoj, a tokom puta do tamo ništa nije najavljivalo da će svi planovi biti otkazani u zadnji čas. Mlada pevačica je otputovala sa još sedmoro članova tima, a pošto mediji prenose da je sve bilo isto kao u Parizu, pretpostavlja se da je i tetka Lidija bila sa njom.

Ceca je, nažalost, kao tokom prvog Anastasijinog nastupa imala dogovoren angažman u drugom gradu, tako da se sigurno zabrinula kad su do nje stigle vesti o ćerkom zdravlju.

Anastasija je prvo osetila jaku malaksalost, a zatim se zamalo i onesvestila. Odmah je pozvana hitna pomoć, pa je pregledana i primila infuziju. Kako su lekari naredili mirovanje, njen izlazak na binu je bio otkazan.

Ona je inače potvrdila pre par meseci da pati od fiziološkog tremora, jer je tokom jedne emisije bilo vidno koliko joj drhte ruke. Tada je naglasila da ove tegobe kod nje ne nastaju od treme. Međutim, drhtanje može biti pojačano stresom, ali i kofeinom i nekim lekovima, a lekari upozoravaju da može i da se pogorša tokom života. Takođe, može da zahvati i glavu i glasne žice, što izaziva drhtav glas, sa jakim tremolom.

Da li je ovog puta u Esenu kod Anastasije došlo samo do premora ili je nešto drugo u pitanju, ostaje da se vidi. Sigurno je samo da je uputila izvinjenje publici i najavila da će obećani nastup uskoro ipak održati.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna