Anastasija Ražnatović je imala svoj prvi nastup i to u Parizu, a ovom gostovanju se već neko vreme pisalo u medijima. Prema navodima, Cecina ćerka je dogovorila gažu od 15.000 evra, a na Instagram nalogu je objavila klipove na kojima se vidi da je prati grupa uvežbanih plesača.

Mlada pevačica je nastupila u efektnom svetlucavom odelu plavoljubičaste boje, a ispod sakoa je imala samo vrlo kratak, jednostavan top. Uz uske pantalone zvonastog kroja nosila je i cipele u istoj nijansi, a duga smeđa kosa je bila puštena. Reklo bi se da je napravila lepu atmosferu, a o njenom nastupu je progovorila i njena majka Ceca.

"Imala sam tremu zbog Anastasije, tražila sam da mi pošalju klipove da vidim kako sve izgleda. To je moje dete i drugačije reagujem, emotivno, to je normalno. Čule smo se pred njenu probu, žao mi je što nisam s njom", rekla je pevačica. "Do sad sam ja bila diva, a sad imamo još jednu pevačicu u kući. Rekla sam joj da bude što spontanija, publika odradi 90% posla, kad se izađe na binu i kad krene ta energija", objasnila je kroz smeh.

Prvi nastup Anastasije Ražnatovic u Parizu instagram/raznatovicanastasija

Ona kaže da ne razume kolege koji ne podržavaju svoje naslednike da krenu istim putem i bave se pevanjem. " Ne razumem kolege koje govore da ovo nije posao za njihovu decu, i da ovo nije posao za ženu. Ja baš mislim da jeste, ako imate koga da vas savetuje, mislim da je ovo najlepši posao", tvrdi Ceca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna