Prvi nastup Anastasije Ražnatović odigrao se u Parizu, a mnogi komentarišu kako je ovo spektakularan način da se otpočne nova faza u karijeri.

Premda već neko vreme snima pesme, spotove i televizijske emisije, ćerka Cece Ražnatović je dugo odlagala trenutak kad će zapevati pred publikom uživo. Sada se oglasila, zadovoljna rezultatima i kaže da su utisci, koji su se konačno slegli, odlični.

"Želim pre svega svima da se zahvalim koji su bili i na ovom predivnom iskustvu i za mene fenomenalnoj večeri prepunoj pozitivne energije!", napisala je Anastasija na svom Instagram profilu.

"Goreli smo. Jako mi je drago da vam kažem da smo oborili rekord kluba koji je do skoro držala ni manje ni više nego Ceca Raznatović", dodala je Tasa tagujući majku.

Ceca je priznala da je imala jako veliku tremu i da joj je bilo veoma žao što nije mogla da i ona krene sa ćerkom u Pariz.

Prvi nastup Anastasije Ražnatovic u Parizu instagram/raznatovicanastasija

"Imala sam tremu zbog Anastasije, tražila sam da mi pošalju klipove da vidim kako sve izgleda. To je moje dete i drugačije reagujem, emotivno, to je normalno. Čule smo se pred njenu probu, žao mi je što nisam s njom", rekla je pevačica.

"Do sad sam ja bila diva, a sad imamo još jednu pevačicu u kući. Rekla sam joj da bude što spontanija, publika odradi 90% posla, kad se izađe na binu i kad krene ta energija", objasnila je kroz smeh. Kako Ceca kaže, pevanje je najlepši posao za ženu ako imate nekog ko će da vas savetuje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna