Za Bojanu Stamenov mnogi pričaju kako je išla na operaciju želuca, a ključni razlog je to što je uspela da smrša čak 72 kilograma što mnogima izgleda neverovatno bez pomoći hirurga. Glasinama doprinosi i činjenica da je pevačica zaista bila spremna i da se podvrgne intervenciji ugradnje barijatrijskog "balona", a mnogo ljudi ne obraća pažnju na vest da je od toga odustala.

Istina je da je Bojana morala da bar deo kilograma "skine" da bi se operacija uopšte obavila, a kad su oni počeli da se "tope", rešila je da nastavi samo sa dijetom i treningom. Bilo je to u zadnji čas, jer joj je kilaža ugrozila kompletno zdravlje. "U maju i junu 2020. krenula su anksiozna stanja, pa agresija... Posle nekog vremena primetila sam da vidim mutno, izmerila sam šećer, a tračica je pokazala 27,7", ispričala je Bojana za Hello.

Pevačica je  mučila mnoge muke koje su poznate samo ekstremno gojaznima. "Već 15 godina nisam imala ni jaknu ni kaput jer nisam mogla da ih nađem u mojoj veličini. Zimi sam se oblačila slojevito, vuneni prsluk preko vunenog prsluka, pa preko svega veliki šal, ali to nije bilo dovoljno", priča Bojana. "Stalno mi je bilo hladno, pa sam često bila bolesna. Kad sam tog dana uspela da zakopčam jaknu koju sam probala, nasred radnje sam počela da plačem i da zovem mamu da dođe da me vidi. Ne mogu da opišem kako sam se osećala kada sam se kući vratila sa tom jaknom."

Pevačica kaže da je za uspeh bila presudna dijeta tokom koje nikad nije bila gladna. "Za doručak sam mogla da pojedem tri pržena jaja, salatu od paradajza i krastavca, kao i jednu voćku", objasnila je u emisiji TV Ordinacija na RTS.

"Za ručak, 250 gr pilećeg mesa pečenog ili prženog, opet sa salatom i na kraju voće a za večeru ovsene pahuljice sa kiselim mlekom. Jednom rečju, stalno sam sita", kaže Bojana koja je za godinu dana uspela da oslabi 70 kilograma. A podsetimo, početak je bio zaista težak - čak i posle mršavljenja u sklopu priprema za operaciju, imala je 185 kilograma.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna