Anica Milenković je počela da peva od svoje 13. godine i proslavila hitom "Na lančiću ime tvoje". Iako se još 2007. godine odselila za Ameriku, Srbija je još nije zaboravila. Danas živi na Floridi i sama podiže sina Filipa i ćerku Barbaru, tako da se ne libi različitih poslova da bi deca imala sve što je potrebno.

Sad je i Barbara upravo napunila 13 godina i mama se s njom našalila na Instagramu kako bi volela da devojčica raste malo sporije. Vidno ponosna na svoju lepoticu, otkrila je i kako joj ćera već "krade" farmerke.

"Moja deca imaju sve što im je potrebno. Nikada mi niko ništa nije dao, sve sam sebi plaćala sama", ispričala je Anica za Srpski telegraf. Prema njenim rečima, nekad je nosila skupe krpice i imala skupu šminku, ali je to više uopšte ne impresionira. Ne zanimaju je novac, markirana garderoba i vile, a srećnija je nego što je bila sa više novca.

Anica se i u Americi bavi muzikom, ali se ne libi različitih poslova. Održava stanove i kuće, radila je i kao nadzornik spremačica u jednoj banci, čuva stare ljude.

"Ta briga o starim ljudima je nešto što mene ispunjava. Ja se ne stidim, ja sam sposobna. Znam da ako sutra ne budem mogla da zarađujem pevanjem, naći ću posao", objašnjava Anica. "Ja sam uvek umela da se okrenem poslu koji će mi doneti hleb u kuću za moju decu. Ponosna sam na sebe što mogu svakakav posao da radim. Ja sam odrasla na selu, čuvala sam koze, ovce. Muzla sam krave. Radila sam sve što se radi na selu", kaže pevačica.

Izvor: Lepa&Srećna