Ana Kokić ima uspešnu pevačku karijeru, a kada se svetla reflektora ugase, ona je pre svega majka, a potom i domaćica. Otkako se razvela od Nikole Rađena preuzela je sve obaveze na sebe, ali neke kućne poslove nerado obavlja.

"Vodim računa o poslu, deci i kući, ali kao i svaka žena, neke obaveze nerado ispunjavam. Iskreno, uopšte ne volim da čistim kuću, to me čini jako nervoznom. Ne razumem ljude koji vole spremanje kuće, usisavaš da bi za pola sata ponovo pale mrve na pod",  rekla je iskreno Ana, i otkrila u kojim poslovima uživa.

"Jako lepo kuvam, svi se oduševe mojim jelima. Ne volim da se hvalim time jer se vodim onim: "Nikada ne otkrivaj šta znaš da radiš, da to ne bi radila stalno‘, " koja uspeva da uskladi privatne i poslovne obaveze.

"Nemam pomoć, sve radim sama, idem redovno na pijacu, u prodavnicu... Stižem uvek da uskladim privatno i poslovno jer spavam jako malo, oko pet sati dnevno. Ćerke su sada porasle, dok su bile mlađe vodila sam ih sa sobom na sva putovanja, a sada su u tom periodu kada radije provode vreme sa svojim društvom nego mamom, što je normalno", objasnila je Ana za Alo!.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna