Ana Bekuta je doživela neprijatnost na Tviteru kad joj je jedna tviterašica poručila kako je obožava ali ne razume kako može da onako peva, igra i veseli se, a "Mrka umro pre tri meseca". Kako je dodala, mislila je da će "ona baš da pati za njim".

Vrlo brzo je usledio i odgovor pevačice, koja je postavila samo jedno pitanje. "A nije ti palo na pamet da sad glumim da sam srećna?" Više tviteraša je ustalo  u odbranu folkerke, a profil osobe koja je postavila neumesno pitanje je obrisan.

"Ne kontam, valjda je trebala da se obesi ili tome slično. Aaaaa... sad se setih, morala je da pita tviteraše a ne da na svoju ruku odlučuje. Da, da", napisala je jedna članica ove društvene mreže.

Drugi su se interesovali kada će moći da vide Bekutu na koncertu u Beogradu, ali je ona odgovorila da ne zna kada će imati snage za to. Da podsetimo, Ana je uspela da već za doček Nove godine ispuni obećanje da će pevati u Banja Luci, a veoma brzo se vratila i svojim obavezama u žiriju takmičenja "Zvezde Granda".

Mnogi su ovakvo ponašanje doživeli kao veliki profesionalizam folk zvezde. U sličnim situacijama su se našli i mnogi drugi umetnici koji su izvršavali preuzete obaveze i onda kad im je najmanje bilo do toga - pevali uprkos tome što im je neko od najbližih nedavno umro ili glumili u mjuziklima posle tragičnih porodičnih vesti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna