Uprkos raskidu sa Bogdanom Srejovićem s kojim je bila veoma srećna, Ceca Ražnatović - po mišljenju mnogih - sija kao nikad. Na snimanje emisija "Zvezde Granda" dolazi u najmodernijim izdanjima, menja frizure, "šeta" čizme kakve nose i holivudske zvezde na crvenom tepihu.

Da li ipak malo pati za Bogdanom i to krije ili zaista ima samo razloge za sreću? "Što ne bih sijala? Imala sam fantastičan koncert, dete mi je zablistalo, naravno da sijam", rekla je Ceca u emisiji "Premijera", mislivši na prvi nastup koji je Anastasija imala u Parizu. Pošto se našalila kako joj je u život "ušetao prelep mladić od dve godine", očito aludirajući na unuka Željka, pevačica je izjavila radosno: "On me vraća u najlepše moguće mlade godine, zaista uživam."

Ipak i sama priznaje da nova veza nije ni na vidiku. "Nije baš ode jedan dođu dva... ", smeje se Ceca. "Ne može čovek tek tako da uzlazi iz veze u vezu, ja imam zrele godine da ne idem grlom u jagode. Sada imam drugačiju životu percepciju, treba da bude lepo i da usrećujemo jednom drugo. Ja kada nisam u vezi imam sadržajan život, meni nikad nije dosadno."

Bez obzira na to što je sada singl, ne bi se reklo da se pokajala zbog raskida sa Bogdanom. Naglasili su oboje da će ostati prijatelji do kraja života.

"Naravno da ti je teško da preboliš, ali preboliš. Neki ljudi jednostavno imaju svoj rok trajanja u tvom životu, raziđu vam se putevi, neki na lep način, neki budu bolni i ružni", rekla je jednom prilikom Ceca. Naglasila je kako se ništa "slučajno ne dešava u životu - niti slučajno srećemo neke ljude, niti se slučajno rastajemo od nekih ljudi.

To je neki balans.Tamo gde sam se možda i loše rastala, nikada nisam na takav odnos 'pljunula', što bi naš narod rekao, niti komentarisala loše, jer su to bili moji izbori. A sad da li su dobri ili loši, to vreme pokaže". A do tada, Ceca blista na svakom nastupu u javnosti - pogledajte samo!

ATA / Antonio Ahel Moda za Zvezde Granda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna