Goca Tržan već dugo priželjkuje dete u braku sa Rašom Novakovićem, ali pokušaji vantelesne oplodnje su se završili neuspehom. Svaki put je pevačica to vrlo teško doživela, a pripreme su - kao što to mnoge žene znaju - izuzetno zahtevne za organizam.

"Nimalo nije lako istrpeti hormonsku terapiju. Mesec dana se osećam kao da sam luda i imam bipolarni poremećaj, loše sam volje... Naduje mi se stomak jer zadržavam vodu. Ma mozak mi se naduje!", objašnjavala je Goca. Pritom joj budu teška i pitanja o ishodu. 

Preko glave mi je da odgovaram na takva pitanja, jer je to moja intima koja je vrlo osetljiva!, kaže pevačica. "Da li vam je uspela vantelesna oplodnja?" Ma 'ajde marš više!" Goca ima ćerku iz prvog braka, ali kaže da ona još više želi dete nego Raša.

Kada po četvrti put nije uspela vantelesna oplodnja, razmatrala je mogućnost usvajanja deteta, ali zakon u Srbiji je za nju nepremostiva prepreka. Naime, nije dozvoljeno da razlika između usvojitelja i usvojenika bude veća od 45 godina, a Goca puni 48 pa usvajanje bebe nije moguće. Zato su Raša i ona doneli vrlo plemenitu odluku.

"Pošto ne možemo da usvojimo bebu, Raša i ja smo se dogovorili da izaberemo dete koje ćemo finansijski pomagati", kaže Goca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna