Verica Rakočević danas slavi rođendan, a pored prijatelja i pratilaca koji joj šalju čestitke na Instagram, oglasio se i njen suprug Veljko Kuzmančević. "Draga ženo, Vera, brža od metka, snažnija od lokomotive, živa i zdrava još sto godina da budeš!!!", napisao joj je muž, dodavši velikim slovima: Srećan ti rođendan, Medo".

Simpatični nadimak podsetio je sve kojima je drag ovaj bračni par da je i Verica tako oslovila muža kad mu je čestitala rođendan. Ona se tada poslužila citatom Paola Koelja da opiše njihovu ljubav.

"Na svetu uvek postoji jedna osoba koja čeka onu drugu, bilo da je na sred neke pustinje ili u sred velikog grada. A kada se te osobe sretnu i njihovi se pogledi ukrste, sva prošlost i sva budućnost gube svaki značaj.

verica rakocevic i veljko kuzmancevic
Fejsbuk / Verica Rakočević 

Samo postoji taj trenutak i ta neverovatna sigurnost da je sve stvari pod suncem ispisala jedna ista ruka, ruka koja je stvorila po jednu dušu blizanku za svaku osobu i koja je u njima probudila ljubav bez koje ni jedan san ljudske rase ne bi imao smisla. Srećan rođendan, Medo moj, napisala je tada kreatorka Veljku.

Njihov susret Verica uvek opisuje kao sudbinski. On joj je poslao poruku na Fejsbuku, predloživši joj saradnju, a pošto je bio mnogo mlađi od nje (35 godina), tretirala ga je kao dete. "On je mlađi je od moje mlađe ćerke. Nisam ga gledala kao muškarca ni u jednom trenutku", ispričala je jednom prilikom. 

Otišli su, kao prijatelji, na sedam dana na Zlatibor, ali je tamo planula ljubav. U Beograd su se vratili svesni da jedno bez drugog ne mogu. "Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam "da". Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi. I to je bilo to", objasnila je kreatorka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna