Dača Ikodinović svoju sadašnju suprugu Maju Ognjanović upoznao je nakon velikih životnih lomova. Posle teške saobraćajne nesreće, u kojoj je zadobio povrede zbog kojih je morao da prestane da se bavi vaterpolom, njegova velika ljubav s Natašom Bekvalac je okončana. Nije mu bilo lako da nastavi dalje ali život mu je promenila Maja Ognjanović. Već pri samom upoznavanju Maja i Danilo shvatili su da su rođeni jedno za drugo, pa su ubrzo i otpočeli zajednički život.

"Bila je to ljubav na prvi pogled. Naravno da sam odranije znala ko je on. Vaterpolisti su dugo bili heroji naše nacije, ali sam Danila uvek posmatrala kao posebnog igrača i čoveka. Naše upoznavanje je bilo spontano i ubrzo smo shvatili da smo jedno za drugo. Kad se dvoje ljudi na istim talasnim dužinama sretnu i prepoznaju, onda sve ide lagano. Brzo smo počeli da živimo zajedno, bilo nam je jasno da smo polovina koja onom drugom nedostaje" rekla je odbojkašica za magazin "Gloria" svojevremeno, dok Danilo ne krije koliko je zahvalan Maji na svemu što je učinila za njega.

“Maja mi je pomogla jako puno. Ona je na početku, tri godine istraživala sve o mojoj ruci, baš se posvetila. Uz nju sam krenuo da shvatam ozbiljnije život, uticala je na moje konačno otrežnjenje, konačno shvatanje da u životu ima bitnijih stvari, a ne da sve bude samo zezancija i kafana. Ulila mi je jednu sigurnost i uspeo sam svu patnju i svu paučinu da skinem sa sebe. Takođe me je približila i veri, bogu i sad često idemo u crkvu. Pomogla mi je da se pronađem u tome i osećam se mirnije. Ljubav pobeđuje sve na svetu, kad voliš nekoga i kad imaš nekoga ko tebe voli, to je najlepša stvar na svetu“, rekao je on svojevremeno u emisiji "Preživeli". 

Dača je jako ponosan na uspehe koje njegova Maja niže u sportu, ali i na to kakva je osoba.

"Moja žena MVP! U svakom smislu te reči. Uvek i u svemu u životu MVP! Deco, budite dobra i ispravna osoba kao Maja Ognjenović! Još ako budete i takva sportiskinja……Onda nema dalje!", napisao je bivši vaterpolista.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna