Poznata modna kreatorka Valentina Obradović i njen partner Blagoje Bajić uskoro će postati roditelji. Njihova ljubav je rasla i razvijala se iako su zbog posla živeli na različitim adresama, a prirodno im se rodila želja da postanu roditelji. Nakon dve nesupešne vantelesne oplodnje otputovali su u Prag i potpuno relaksirano prišli celom procesu. Pored obaveza na klinici uživali su u obilasku ovog grada, kiflicama i pivu, poseti Karlovog mosta i svega onoga što ih zanima i uspeh nije izostao.

Mnogi su sa zebnjom komentarisali njene godine, ali kreatorka modnog brenda Love, za Gloriju je izjavila da reč odustajanje ne postoji u njenom rečniku.

- Dete u 47. godini – neko će reći da je teško, neko da je kasno, neko će se požaliti da ne može više, a ja kažem: Ma možeš! Ustani. Duh je važan noge ga prate.

Istim povodom kreatorka je izjavila da u isto vreme oseća sreću, strepnju i tajnu, i dodala da ju je život naučio da u sreći ostane skromna. Ipak želela je da sa svima podeli sam tok i proces, jer se nada da će nekim ljudima tako pomoći.

- Sve u tvoje vreme, a ne sve u svoje vreme. Zapamtite! Tih predrasuda sam se naslušala u periodu priprema, želje, borbe, u kojoj mi je trebala podrška i to čak i od naših lekara specijalista u ovoj oblasti. I znate šta? Čula sam ih, zahvalila se, ali to su granice tih ljudi. Moje su i tada bile dalje, veće. Zato smo i prešli granicu, ne samo njihovih predrasuda, već i stvarno. Češka je verovala, idemo ka ljudima koji veruju.

Pročitajte još i mišljenje ginekologa, zbog čega parovi ne mogu da imaju decu. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor:Gloria