Pevačica Krstinja Todorović dokaz je da jedna jedna životna promena za sobom povlači drugu. Uspela je da smrša čak 90 kilograma uz pomoć operacije želuca, nakon koje se povrgla zahvatu zatezanja kože. Iako je presrećna zbog novog izgleda, prolazi kroz težak period. Njen brak nije izdržao sve izazove, a razvod pevačici nije lako pao. 

"Kažu da je razvod ravan maloj smrti, gubitku voljene osobe i to je nešto što čovek ne može tek tako, ravnodušno da prođe. To je velika patnja, bol. Ali život je nepredvidiv, to se dešava a mi smo tu da podnesemo najbolje što možemo",  kaže Krstinja u "Grand Magazinu" i dodaje:

"Ovo je najgore vreme u koje je mogao da mi se desi razvod. Ali trebalo je da se desi, nije moglo da funkcioniše, bilo bi mučenje za obe strane", kaže pevačica i ističe da razlog za razvod nije treća osoba.

"Nemam problem da iskreno pričam o svemu, neću bežati od toga da kažem bilo šta. Nikada neću reći da je moj suprug loša osoba, ili da je bila treća osoba u pitanju. Jednostavno nije išlo, nije nam se dalo i to je jedini razlog. Nismo se ogrešili jedno o drugo i to je jedina istina",  ispričala je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna