Pesma "In corpore sano" izazvala je pravu revoluciju, a stih : "Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl", svima se uvukao u uši. Ne prestaje da se peva, a mnoge zanima na šta je zapravo Ana Đurić Konstrakta mislila kad ga je pisala.

"Evo kroz tajnu kose i hidrataciju dobijamo priliku da kupovinom ovog ili onog proizvoda mi sami pomalo postanemo Megan Markl. Mi smo stalno u tom pokušavanju da budemo zdravi i mladi, starost je nešto što je nepoželjno. Iza svega stoji strah, uvukao se svuda, pa otud potreba za potrošnjom", rekla je Konstrakta u emisiji "Kulturni dnevnik" i istakla da je knjižica u pesmi metafora.

"Neću se odmoriti, čini mi se, do juna. Postigli smo značajan uspeh sa ovom pesmom. Univerzalna je tema, koju može da percipira šira publika. Pesma odmah uvlači u priču. Knjižica je ovde metafora o nezaštićenosti svih nas. Čak i kad je imaš, posežeš često za privatnim klinikama", dodala je Ana Đurić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna