Predsednica kompanije "Miss Yu“, novinarka, autorka brojnih televizijskih emisija Vesna de Vinča uspavljuje se uz ljuljanje broda, a putovanja su njena životna pasija.

"Putovanje je moja religija. To je princip koji sam odavno usvojila.Putovanja takođe energizuju čoveka, ali samo onda kada nismo turisti - pozeri, već putnici koje put i susreti uvek oplemene. Te dve tajne: tajna energizacije i tajna lepote me opsedaju odavno. Tajna lepote je smeštena u tajni svetlosti, a tajna energije u tajni traganja za smislom", rekla je Vesna i istakla da nikada nije depresivna.

"Nikada nisam depresivna. Za depresiju treba slobodno vreme. Čovek koji puno radi, koji je koncentrisano aktivan, nema vremena za depresiju", rekla je za " Blic" novinarka koja više od dve decenije nosi crnu garderobu.

"Crno sam počela da nosim kao udovica, kada je 1998. godine preminuo moj suprug Predrag Vitas. Od tada su prošle godine, a ja sam i dalje u crnom. Sudbinu sam pretvorila u svoj stil. Iskreno, pokušala sam da se vratim na staro, da počnem da nosim i druge boje, ali nije mi išlo", rekla je za "Hello" Vesna koja je na molbu nedavno preminule majke, Tanje Jugović, samo dva puta od smrti supruga obukla garderobu u drugoj boji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna