Krstinja Todorović, finalistkinja prošle sezone "Zvezda Granda", mnogima je prirasla za srce, ne samo zbog divnog glasa i interpretacije muzičkih hitova, već i zbog životne priče koja nikoga ne ostavlja ravnodušnom.

Naime, mlada Crnogorka je došla na takmičenje kao izuzetno gojazna devojka, ali je tada počela i njena fizička transformacija. Zahvaljujući pomoći nutricionista, ali i operaciji želuca, smršala je neverovatnih 85 kilograma. Međutim, uskoro mora da se podvrgne još jednom hiruškom zahvatu. Reč je o operaciji zatezanja kože.

"Još malo je ostalo do tog finalnog rezultata. Očekujem da posle Nove godine odradim i operaciju zatezanja kože", rekla je Krstinja u Grand magazinu. Ovaj zahvat će finansirati Saša Popović. On je to nedavno obećao, da bi se, kako je rekao, mlada Crnogorka što pre pojavila na sceni u miniću.

Reč je o intervenciji koja uopšte nije laka. Obično se, zapravo, radi u dva dela, pa hirurzi prvo uklanjanju kožu sa stomaka i, generalno, srednjeg dela tela, a u drugom se pacijent oslobađa viška kože na rukama i nogama. Ako je potrebno, u trećoj fazi se rade lice i vrat. U okviru prvog zahvata najčešće je potrebno uraditi i podizanje grudi.

Najteže od svega je postoperativni oporavak, koji može biti vrlo bolan i dugačak. Recimo, posle operacije stomaka, pacijent mora uporno da hoda već prvih dana, uprkos bolovima, da bi se drenirala mesta rezova, a tek posle nekoliko meseci može da se vrati svim svojim uobičajenim aktivnostima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna