Krstinja Todorović je ušla u takmičenje "Zvezde Granda" sa punih 160 kilograma, a danas ima čak 88 kilograma manje. Pevačica je uspela da smrša, a nakon gubitka kilograma se podvrgla hiriruškoj intervenciji uklanjanja viška kože. Pevačica je dozvolila da se zahvat snima, a od operacije se još uvek oporavlja.

Ne skriva koliko uživa u svom novom izgledu, pa sada nosi odevne komade koji ističu njenu novu liniju.

Na snimanju "Zvezda Granda" pojavila se u pripijenoj, crnoj korset haljini koja joj je savršeno pristajala. Osmeh s lica nije skidala i sasvim je jasno da se njen trud isplatio.

ATA / Antonio Ahel Pevačica Krstinja Todorović smršala je 88 kilograma

Krstinja se podvrgla resekciji želuca a oporavak je bio težak.

"Bilo mi je jako, jako teško", opisala je Krstinja za Grand TV Specijal. "Mnogo volim da jedem a godinama su se kilogrami taložili i nekako uopšte nisam obraćala pažnju na njih. Znala sam i pre takmičenja da treba da smršam, da treba, da treba... ali nikako... i uvek sam radila, moji nastupi su uvek bili traženi, kao da to i nije bilo važno", govorila je pevačica koja sa vremeneske distance na svoju borbu gleda s osmehom.

"Sad kad se setim, stvarno je bilo strašno", priča Krstinja istovremeno se i sada i smejući sama sebi. "Nas četiri `tenka` u sobi, a molimo da nam neko da bar nešto da jedemo, bar čokoladicu. Međutim, mora da se jede tačno po propisima, ne daju nam više - za naše dobro.", kazala je nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna