Krstinja Todorović je ušla u takmičenje "Zvezde Granda" sa punih 160 kilograma, a danas ima samo 72 kilograma i sprema se na operaciju koja će je osloboditi viška kože.

Naime, talentovana mlada pevačica je uspela da, pomoću radikalne dijete, ozbiljno smrša i već tokom prvog dela takmičenja. Kasnije joj je Saša Popović obećao da će potrebnu hirušku intervenciju on platiti ako Krstinja uspe da oslabi do željene kilaže. Čelnik Granda danas ovo obećanje ispunjava, a publika je u prilici da vidi uživo pripremu Krstinje za operaciju. U pozadini se, naravno, čuje njena pesma.

Ova intervencija nije nimalo laka, jer se skida veliki deo potkožnog masnog tkiva, a pacijentu se ubacuje više drenova kako bi se rezovi štitili od infekcije. Oporavak može da potraje i nekoliko meseci. Ovo je prva u nizu intervencija koje ekstremno gojazne osobe moraju da izdrže ako žele da se oslobode brojnih kilograma koje višak kože nosi. Takođe, oni pate i od tegoba koje nastaju zbog uzajamnog pritiska delova kože u brojnim naborima, što takođe može da izazove ekcem, upale i infekcije.

U drugoj operaciji se uklanja višak sa ruku i nogu, a ponekad - ako je to potrebno - i sa vrata. Prethodnih meseci, Krstinja je bila i na kozmetičkim tretmanima za zatezanje kože, ali krupni rezultati se mogu postići samo u hiruškoj sali.

Instagram / zvezdegranda Mlada pevačica biće podvrgnuta zahvatu uklanjanja viška kože nakon radikalne dijete.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna