U tankoj "puder" haljini od žerseja, ne može se sakriti ni gram viška a čini se da ga Krstinja Todorović više i nema, nakon operacije viška kože. 

Da podsetimo, krajem januara je došao trenutak da mlada pevačica finalizuje sav trud koji je uložila u mršavljenje. Ona je uspela da oslabi čak 84 kilograma otkako je ušla u takmičenje "Zvezde Granda". Zbog fantastičnih rezultata, Saša Popović joj je obećao "gratis" operaciju skidanja viška kože na stomaku koja je bila neophodna.

Kako je dogovoreno, intervencija je bila obavljena tek kad je takmičenje završeno, zbog rizika od eventualnih komplikacija. Tegobe od viška kože na stomaku su izuzetno neprijatne, kako zbog same njene težine, tako i zbog nabora u kojima dolazi do iritacije i ekcema. Nakon operacije, neophodna je stalna kontrola i nega da bi rezultati bili maksimalni.

Očigledno je da se Krstinja sjajno oporavlja, budući da je juče nasmejana pozirala fotografima pred samo snimanje. Kako je izgledala njena transformacija od izrazito gojazne mlade žene do ove lepotice manekenskog stasa, pogledajte u galeriji slika.

Instagram / krstinja_official, ATA / Antonio Ahel Transformacija tokom dijete i posle operacije viška kože.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna