Ana Kokić nikada nije krila da joj se dešava da kuburi s viškom kilograma. Nakon razvoda od Nikole Rađena se ugojia ali je dobru liniju uspela da povrati korigovanom ishranom ali i trenzima.

"Kad sam se ugojila 10 kilograma, nisam izlazila iz kuće. Do pre nekoliko meseci sam imala problema da sakrijem delove u kojim sam jača. Imala sam desetak kilograma više, ali sam to vešto krila. Poslušala sam savet prijatelja da odem kod nutricioniste i za dva meseca sam sve rešila", ispričala je za "Blic" svojevremeno.

"Nisam htela da se podvrgnem iscrpljujućim dijetama jer može da mi padne imunitet, da se razbolim. Zato sam se zdravo hranila i dovela liniju do onakve kakvu želim. Lepo se osećam i imam više energije", rekla je tada zadovoljna Ana, koja sada takođe izgleda odlično ali za "Kurir" priznaje da nije pobornik zdravog načina života i da su slatkiši svakog dana na njenom jelovniku.

"Ne mogu reći da sam pobornik zdravog života, jedem slatkiše svakodnevno. Malo crne čokolade i čaša vina dnevno je moj savršen recept", kaže Ana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna