Ana Kokić ne spada u javne ličnosti koje privatne probleme vole da rešavaju preko medija. Tako je o razvodu od Nikole Rađena retko pričala, a još ređe o porodičnim svađama koje je imala sa ocem.

"Kad nas je napustio, nisam mogla da shvatim ozbiljnost majčinog i njegovog razlaza. Oni su se sudski razveli 1999. godine, u vreme bombardovanja. U početku smo se viđali, pa se to proredilo. Kada sam shvatila da sa ocem uvek viđam na svoju inicijativu, rešila sam da više ne insistiram na tome", ispričala je ona jednom prilikom i istakla da ocu nikada nije zabranila da je poseti.

 "Mom ocu nikad nije bilo zabranjeno da dođe. Nismo ni prva ni poslednja familija koja ima neki problem, ali naše porodične probleme ćemo rešavati u okviru porodice", rekla je Ana koja se sa ocem pomirila kada je saznala da je neizlečivo bolestan.

 "Ana i njena sestra Maja su posetile bolesnog oca. Izgladili su odnose i rešili sve što ih je tištalo sve ove godine. Mislim da je Stevan mirno otišao na onaj svet, jer je njemu ceo život bilo bitno samo da reši odnose sa njima dvema. Znate, on je i na pijaci i prijateljima, ma gde god da se pojavio, govorio koliko ga boli njihov odnos i to što ne može da dopre do ćerki i ako je pokušavao godinama. Na kraju se sve ipak rešilo. Nažalost, on nije dugo poživeo posle toga, žao mi je što nije mogao duže da uživa u njihovom pomirenju ", rekao je izvor za Kurir

 Izvor: Lepa&Srećna