Da bivši supružnici i nakon razvoda mogu da ostanu u prijateljskim odnosima, dokazuju i Ana Kokić i Nikola Rađen. Otkako su se 2019. godine, nakon decenije braka, razveli, nijednu ružnu reč jedno o drugom nisu rekli, šta više, podržavaju jedno drugo u svakoj situaciji. Tako je vatrepolista rekao da je Anina nova pesma "Lololo" odlična, ali i otkrio da je u emotivnom životu ispunjen i srećan.

"Na privatnom planu kod mene je sve super, ne žalim se. Ima vremena za svadbu sa Milicom. Živimo zajedno, polako, nigde ne žurimo", rekao je Rađen za "Informer".

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", vezu s vaterpolistom je potvrdila i naglasila da su počeli da se zabavljaju tek kada se on razveo.

"Važno mi je da ljudi znaju da Nikola i ja nismo bili u vezi dok je bio u braku, ni tokom njegovog razvoda. Volimo se i lepo nam je", rekla je Milica koja je Nikolu upoznala sa roditeljima koji su ga, kako je naglasila lepo prihvatili.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna