Hrvatska Glumica Marija Borić Jerneić na "Instagramu" je podelila neprijatnu situaciju koju je doživela kada je sinom bila u jednom poznatom zagrebačkom kafiću. Naime, morala je da presvuče sina ali, kako kaže, nije naišla na razumevanje osoblja.

"Danas u jednom poznatom kafiću u centru Zagreba u kojem, naravno, nema prostora gde bi beba mogla da se presvuče, pitam konobaricu smem li da presvučem dete na klupici koju niko ne vidi - samo što me nije izbacila napolje. Eto, toliko je bila 'ljubazna' prema meni. Pitam gde bi to mogla da uradim mogla to napraviti, a ona mi kaže pa u wc-u (beba nema još 2 god)", napisala je glumica.

"Oke, oke, oke, mislim se ja, pa šta je tebi, wc vam nije čist, al nema veze ne kažem ništa, ne želim se raspravljam. Uglavnom,  stavila sam svoju jaknu na školjku (jakna se upravo pere), presvukla dete i odlučila da se tamo više ne vraćam. Ne zbog toga što nemaju prostor za presvlačenje, nego zbog neljubaznosti, manjka empatije i nimalo razumijevanja", zaključila je Marija koja je dobila brojne komentare podrške.

Marija Borić o neprijatnom iskustvu
Instagram/ Marija Borić 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna