Marijana Mićić i njen verenik Miloš Marjanović postali su rodltelji 9. decembra 2021, a ćerki su dali ime Ana. Par je dugo priželjkivao da se ostvari u roditeljskoj ulozi, a voditeljka se još uvek privikakava na činjenicu da je majka. Ćerka je napunila tri meseca, a za Marijanu je njeno rođenje početak drugog života.

"Prošli su mi u magnovenju. Kada smo iz porodilišta stigle kući, kao da sam ušla u neki drugi život, kao da moje telo nije bilo ono odranije, kao da smo to bili drugi mi. Još se nisam srodila sa saznanjem da je Ana naše dete i da sam ja mama. Valjda je to nešto toliko veliko da organizmu treba vreme da se privikne. Rekli su mi da je taj osećaj normalan, ali ne i koliko će trajati", priča Marijana i dodaje da je ćerki posvećena sva pažnja.

"Naravno, beskrajno je volim i osećam da treba da je pazim i mazim, no, zbunjenost je i dalje prisutna. Često su mi govorili: 'Videćeš kako ćeš se osećati kada je prvi put ostaviš samu', a nedavno se i to dogodilo. Pokazalo se da su bili u pravu kad su tvrdili da jedva čekaš da se vratiš kući, koliko god ti bilo lepo", kaže voditeljka za "Story" i ističe da je Ana preslikana tata.

"Likom da, a i dobra je na njega. Kad se rodila, da ste pokazali 10 muškaraca i pitali ko je njen tata, svi bi pokazali na Miloša. Čak ima i frizuru kakvu on nosi. (smeh). Nije ona bez razloga MišAna", rekla je Marijana i istakla da su imali sreće jer Ana beba za poželeti.

"Pre nekoliko dana njenu lekarku sam zvala u 11 pre podne. Kad sam joj rekla 'dobro jutro', začudila se, a kad je čula da smo se upravo probudile, zaključila je da smo zaista srećni roditelji", kaže Marijana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna