Ana Kokić i Nikola Rađen jedan su od retkih parova koji su nakon razvoda zaista ostali u prijateljskim odnosima. Iako većina najčešće kaže da se razilaze u mirnom raspoloženju, vreme ih demantuje, pa kasnije u javnost isplivaju razne optužbe, često i prepucavanja. Međutim, pevačica i vaterpolista su ispunili rečeno.

Sreća ćerki im je na prvom mestu, pa blagonaklono gledaju na sve lepo što se dešava u životu bivšeg supružnika. Rađen je već neko vreme u srećnoj vezi s pevačicom Milicom Risitić, a Ana ju je upoznala.

"Milicu sam upoznala i mislim da je divna. U njen i Nikolin odnos ne bih zalazila, međutim, od izuzetne mi je važnosti kako se ona ophodi prema mojoj deci kada su zajedno", rekla je Ana i istakla da su sa ćerkama otvoreno pričali o svemu,

"Nakon odluke o razvodu imali smo jedan divan razgovor gde smo se složili da je zbog ćerki poželjno da sve što je bilo među nama ostavimo po strani. Muž i žena smo bili, to ne moramo više biti, ali ne možemo prestati ni da budemo njihovi mama i tata. Nisu njih dve tražile da se rode, nisu birale roditelje niti su dužne da trpe naše nesuglasice. One su devojčice koje treba da izrastu u dobre ljude, a ko će u tome najbolje da im pomogne ako ne nas dvoje. Osluškujemo njihove želje, normalni smo i zreli ljudi i za sada savršeno funkcionišemo",  rekla je Ana Kokić za "Stori" kojoj kako kaže ljubav trenutno nije u fokusu,

"Odlučila sam da se ozbiljno pozabavim svojom karijerom, pesmama i spotovima. Imam mnogo planova i ne mogu da dozvolim da mi taj neko oduzima vreme i energiju (smeh). Trebalo bi da mi dan traje bar 26 sati kako bih i to udenula u svoj raspored", rekla je Ana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna