Ceca Ražnatović mnogo ulaže u svoj izgled, a u garderobu posebno. Otkako je članica "Zvezda Granda" njeno svako pojavljivanje je posebno zanimljivo i zbog onoga što ponese. To su najčešće luksuzni komadi, a nedavno se pojavila sa torbom koju nose svetske zvezde. 

Hermes Birkin torba od lakovane kroko kože koju je nosila košta oko neverovatnih 80.000 dolara, a dostupna je samo odabranim mušterijama.  I Anastasija Ražnatović voli modu, ali prema majčinim rečima, nije opterećena brendovima.

"Različite su potrošnje, ona je mlada devojka... Nije opterećena brendovima, dosta nosi i ona od naših dizajnera, ali ja smatram da žena koja je u mogućnosti uvek treba da ima dobre cipele, dobru tašnu, ostalo može da se skocka, a da to ne mora biti brendirano, ne mora biti preskupo, a da izgleda potpuno ‘fashion' ", otkrila je Ceca u emsiji "Grand news".

Podsetimo se nekih od Cecinih najzanimljivijih izdanja.

ATA / Antonio Ahel Gaderober Cece Ražnatović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna