Ljubavni život Nataše Bekvalac veoma je interesantan javnosti. Pevačica je imala nekoliko veza koje su se neslavno završile, kao i tri braka o kojima često govori. Na račun turbulentnog emotivnog života često se i sama šali, ali već neko vreme je sama.

"Uletala sam iz veze u vezu, iz braka u brak. Potrebno je vreme da bih se resetovala i bila samo svoja. Mnogo toga sam ponela na sebi, nisam skroz dobro, treba mi još malo vremena",  rekla je nedavno u emisiji "Sceniranje" Nataša koja uprkos svemu veru u ljubav nije izgubila i nada se da će se zaljubiti ponovo.

Novosadska Barbika je otkrila za "Scandal!" da joj se dopada fudbaler Sesk Fabregas. Mlad, perspektivan i bogat, svideo se Bekvalčevoj, ali nažalost, on je u srećnom braku s Danijelom Siman, s kojom ima troje dece. Bez obzira na to, pevačica ima pravo da joj se dopada makar izdaleka.

Inače, Nataša je priznala da ni nakon 17 godina od raskida nije zaboravila mladalačku ljubav s Miodragom Kostićem.

"Jedini intelekt koji me je fascinirao i u koji sam bila zaljubljena doživela sam u svojim dvadesetim godinama. Posle toga nikada više nisam srela čoveka sličnog tipa. Volela bih da taj intelekt sretnem opet. Naravno pričam o Miodragu Kostiću. I dalje smo u kontaktu", priznala je Nataša za "Kurir".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna