"Htela sam da se ubijem posle polufinala Pesme za Evroviziju", priznala je Angellina, koja nije bila zadovoljna ovim nastupom ali je ipak uspela da se plasira u finalno veče. Uspela je i da osvoji vrlo dobro četvrto mesto na ovom takmičenju koje je izazvalo ogromnu reakciju u javnosti. Pevačica kaže da je tek tada shvatila koliko ima psihičkih problema i da joj je nastup bio izuzetno naporan.

"Imala sam nerealan napad treme u polufinalu, nastup nije bio onakav kakav je trebalo da bude, otišla sam kući i htela da se ubijem", ispričala je Angellina u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1. Budući da je, kako kaže, mazohista i sve čita na Tviteru, uvidela je da su ljudi koji su je "pljuvali" na ovoj društvenoj mreži u pravu i da se nije pokazala u najboljem svetlu. Ipak je rešila da sve popravi u finalu koje je, nažalost, opet pošlo naopako.

"U finalu mi se lepeza uopšte nije skinula s leđa, rep mi je pao preko ramena i jednu nisam uspela da uzmem. To je momenat kad sam pobedila sebe i s jednom sam uradila sve šta treba", kaže Angellina. Ovo takmičenje joj je pomoglo da shvati svoje psihičke probleme. "Znala sam ja to i ranije, ali sada sam dobila dokaz", objasnila je. Problem je, kako ona kaže, što sama sebi nabija tenziju.

Ako je suditi po ovom opisu, možda je Konstrakta pobedila, između ostalog, i zahvaljujući energiji zbog koje je delovala veoma opušteno i samouvereno. Ona je čak kasnije ispričala kako je ne krasi baš takmičarski duh i da je malo falilo da se ne prijavi za Evroviziju. "Konstraktu nisam odmah skontala, slušala sam pesmu usput, ali tek u polufinalu kada sam videla ceo nastup sve mi je postalo jasno. Svi smo odlepili", rekla je Angellina.

Youtube / RTS, ATA / Antonio Ahel Mlada pevačica otvorila dušu posle Pesme za Evroviziju.

Nju je celo iskustvo malo prodrmalo, ali zahvaljujući njemu zna na čemu bi trebalo da radi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna