Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAŠTITITE SE OD ZAGAĐENOG VAZDUHA, VIRUSA, BAKTERIJA, PRSKANJA PESTICIDA: Zelena maska čuva respiratorni sistem!

Zelena maska štiti od zagađenog vazduha, virusa i bakterija.

 zelena maska protiv zagadjenog vazduha Izvor: Profimedia

Zagađen vazduh unosimo u organizam na svakom koraku, jer su isparenja svuda oko nas, što zbog automobila i fabrika, što zbog raznih virusa i bakterija. Još ako ste i poljoprivrednik i bavite se prskanjem pesticida, u dodatnoj ste opasnosti. Upravo iz tih razloga je neophodno pronaći adekvatnu zaštitu, kako biste očuvali svoje zdravlje. Zelena maska, Višenamenska maska, Maska sa filterom, Vazduh, Zagađenje, Pluća, Pandemija, Poljoprivreda, Prskanje voća, Pesticidi.

„Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions iz Beograda, odabran na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Neškodljiva je i, pored toga što štiti od virusa i bakterija, od velike je pomoći pri prskanju voća i čuvanju bronhija od prašine i sitnih čestica. Višekratna je, pa tako uz sterilizaciju može da se koristi i do 3 meseca. Lako se dezinfikuje – iskuvavanjem u vodi ili brisanjem alkoholom/asepsolom. Garancija na masku iznosi 3 godine.

  Izvor: Promo

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE, low-density polyethylen. Radi se o materijalu koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovora upravo potrebi da maska meko prijanja na lice. LDPE se koristi u proizvodnji kontejnera, rezervoara, kesa, folija, posuda za hranu, itd. Neškodljiv je te je odličan izbor za široku primenu u prehrambenoj industriji. 

  Izvor: Promo

Maska se sastoji od tela i poklopca, a filter se postavlja između tela maske i poklopca. Ukoliko želite da uštedite novac i ne kupujete jednokratne maske svaki drugi dan, kao i da pružite veću i bolju zaštitu sebi i svojim najdražima, ne čekajte – naručite masku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 402 rsd.

Ukoliko želite da kupite i komplet filtera, to možete učiniti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 108 rsd.

Tekst: Promo

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije