Rebel Vilson za dodelu BAFTA nagrada odabrala je odevnu kombinaciju koja je u prvi plan istakla njenu vidljivo tanju figuru, a koliko uživa u svom novom izgledu bilo je jasno čim se obratila prisutnima.

"Možda izgledam drugačije od zadnjeg puta kada ste me vidjeli ovde. Imala sam transformaciju... Svi me pitaju 'Zašto si smršala?' Pa očigledno da privučem pažnju Roberta Patisona, našalila se komičarka, a onda i otkrila šta joj je bio glavni motiv da smrša.

"A sada, ozbiljno, nisam izgubila kilograme samo zbog frajera. Učinila sam to da dobijem više glumačkih uloga. Tako sam uzbuđena da glumim neduhovitu glavnu glumicu u filmu Adama Sendlera", rekla je Rebel.

Glumica je ispričala nedavno kako je uspela da skine 35 kilograma. Za to nisu zaslužni sati provedeni u teretani na spravama, već svakodnevna šetnja.

"Rebel, samo šetaj. To ne moraju da budu naporni treninzi, ne treba da bude previše intenzivno, samo da je konstantno šetanje po sat vremena dnevno. Tako mi je doktor savetovao i toga sam se držala", ispričala je simpatična glumica koja je istakla kako se oseća tužnom što je čekala do svoje 40. godine da prigrli zdrav život.

Profimedia Rebel Vilson smršala

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna