Srpska Adel, kako Bojanu Stamenov  zovu zbog raskošnog glasa, baš kao i njena britanska koleginica  smršala je do neprepoznatljivosti.  Iako nije otkrivala tačno koje dijete se pridržava, rezultati koje je postigla su fantastični. Kao motiv da promeni životne navike navela je zdravlje.

"Skupila sam petlju, pronašla ogromnu snagu volje i zajahala talas samounapređenja, jer niko drugi to neće uraditi umesto mene. Najvažnije mi je da se osećam dobro, dakle ovo sve radim zbog zdravlja, a nemam naročite afinitete da budem mršavica, to mi nije cilj. Uz to, traje još ta korona, posao nam je svima usporio poslednjih godinu i po dana i jednostavno nije bilo izgovora da se čovek ne posveti sebi", rekla je pevačica i istakla da će način na koji je smršala otkriti tek kada bude postigla željenu kilažu.

"Mogu da vam kažem da nisam pribegavala nikakvim zahvatima", rekla je nedavno za "Story" Bojana. "Kada ovaj proces budem privela kraju rado ću ispričati šta sam sve tu prošla. Jednostavno, treba voditi računa šta se jede, slušati savete nutricioniste i to je to. Naravno da sam izbacila hleb i slatkiše, uvela šetnje, ali ima i svašta nešto pored toga", bila je tajanstvena pevačica koje je nanovijim fotografijama pokazala da je doživela je neverovatnu fizičku transformaciju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna