Zbog velike životne borbe koju je vodila nakon strašne saobraćajne nesreće 2019. godine, Dea Đurđević je mnogima motivacija za hrabrost. Stravične povrede koje je tom prilikom zadobila nisu joj bile prepreka. Bila je istrajna u želji da bude dobro i nasmejana se vratila poslu koji voli. Uspela je da smrša 30 kilograma za godinu dana, i čini se, danas je srećnija nego ikada.

Osim toga, učestvuje i na tribinama koje promovišu bezbednost u saobraćaju. Pozitivna i nasmejana, poslužila je jednoj ženi kao inspiracija za ime ćerke. Voditeljka je poruku koju je dobila podelila na Instagramu istakavši koliko je ovim potezom dirnuta.

"Po Vama moja ćerkica je dobila ime... Nisam znala do poslednjeg meseca trudnoće kako će se zvati, nijedno ime nisam osećala da joj pripada... A onda sam jedan dan sedela i slušala kako ste se vi izborili, preživeli i ostali tako hrabra žena do poslednjeg trenutka. I meni je ime Dea bilo ono što sam htela da osetim kad ga izgorovorim. Kada se Dea rodila, pomislila sam na Vas i želim da znate da ste inspiracija nekome. Ostanite uvek tako lepa, dobra i hrabra žena. Pozdrav",  reči su poruke koju je Dea dobila od gledateljke.

"Ovo je poruka koja me je ostavila bez teksta. Nekada nismo svesni koliko uticaja imamo na ljude oko sebe. Zato budite iskreni i volite ljude. Hvala vam do neba za sve",  napisala je Dea.

Dea Đurđević objavila lepe vesti
Instagram/Dea Djurdjevic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna