Lejdi Gaga je opet jedna od najbolje obučenih žena iz filmskog sveta barem po proceni modnih kritičara koji su pratili dodelu BAFTA, nagrada koje je Britanska akademija za film sinoć uručila dobitnicima. Dame su zaista blistale od elegancije!

Gaga je došla u tamnozelenoj haljini, nijanse najboljih smaragda, a iste te dragulje je imala i u svojoj spektakularnoj ogrlici. Dubok izrez je zaštitni znak ove muzičke i filmske zvezde u poslednje vreme, a ostala je verna i cipelama sa visokim platformama. Pozirala je iskusno, držeći teatralno uzdignutu torbicu ukrašenu perjem pa njena toaleta nije ostala nezapažena.

Međutim, kad je reč o bojama, druge dame su imale skoro samo dve opcije - ili jarkožutu ili crnu. Bilo je varijacija - svetložuta, crno-bela kombinacija, nešto zlatnih i srebrnih tonova.

Ali samo je još Salma Hajek odabrala kolornu kombinaciju "na svoju ruku", pa zato dobila i mnoštvo negativnih komentara. Bilo je i takvih koji su je proglasili najlošije obučenom damom na crvenom tepihu. Zavirite u galeriju i pogledajte kakve večernje haljine su obukle Ema Votson, Naomi Kempbel, Mili Bobi Braun i druge lepotice... 

Profimedia Dodela BAFTA nagrada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna