Ana Bekuta je gotovo deceniju bila u vezi s Milutinom Mrkonjićem, koji je preminuo u novembru 2021. godine. Koliko su se voleli i koliko je Mrka čuvao Anu, svedoče svi koji su ih poznavali. Uvek se trudio da bude tu uz nju, da je podrži, nasmeje, a s obzirom da je znao koliko ona voli pesmu, insistirao je da peva čak i oda kada je on bio u teškom zdravstvenom stanju.

Mrka ie brinuo šta će biti s Anom kad njega ne bude bilo, pa je njenim unucima Sonji i Branku kupio automobile da bi u svakom trenutku jedno od njih dvoje mogli negde da je odvezu, dovezu… da uvek budu tu za nju. U njih je imao najviše poverenja je znao da su oni ujedno i dvoje ljudi koji je, pored sina Igora, najviše vole. Unuci poštuju Milutinovu želju, a Branko često vozi baku na nastupe i gostovanja.

"Budući da nije imao svoje dece, Mrka je Aninog sina Igora doživljavao kao svog, a njene unuke je gledao isto kao rođene. Sonji i Branku je bio najbolji deda na svetu, a u Branku je video budućeg Aninog zaštitnika. Kupio mu je automobile i zamolio ih da uvek budu tu za Anu kada joj zatreba i da je ne ostavljaju samu", rekao je izvor blizak pevačici i otkrio da je unuk svuda vozi.

Unuk Ane Bekute
ATA / Antonio Ahel 

"Mrka je uvek Anu pratio na gostovanja, nastupe i nikada to nije želeo da prepusti vozaču., koga su mogli da plate, jer mu je u prvom redu bila njena sigurnost. Uživao je da joj bude podrška, da je zasmejava i brine se o njoj. Baš kao što je Ana dala obećenje da neće da prekine da peva nakon njegove smrti, tako i Branko ispunjava jednu od poslednjih želja Milutina Mrkonjića - da brine o svojoj baki", rekao je izvor blizak pevačici za "Svet"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna