Danima pre nego što je održana manifestacija "Pesma za Evroviziju", u kojoj su se naši muzičari borili za odlazak u Torino, šuškalo se da je učesnica Marija Mikić u drugom stanju. To je i sama potvrdila nakon nastupa, a na Instagramu je istakla da nije želela da se za trudnoću zna pre izbora za pesmu "Evrovizije" jer nije htela da to bude u prvom planu. Ona i njen verenik Jovan priželjikivali su prinovu, a Marija je sada otkrila zašto nije želela da govori o trudnoći do sada.

"Ja sam sad na početku petog meseca. Imala sam jake razloge zašto sam to krila. Nisam imala nameru da omalovažim medije, da kao nešto krijem od njih, uvek sam imala lepu saradnju sa svima. Nego sam prosto imala neke probleme. I zdravstvene i pre toga sam imala neke probleme",  rekla je Marija sa suzama u očima za "K1 televiziju" i dodala:

"Jedva čekam da sa svojim ljudima i devojkama na Instagramu pričam o tome. Malo mi je dah zastao sada. Nisam želala da se to zna dok ne bude baš sve kako treba ali otišlo je u medije. Nema veze, na kraju je ispalo sve tako kako je ispalo. Sada je sve u redu, hvala Bogu",  rekla je ona za K1 televiziju.

"Od sutra sam obična trudnica. Više ne pevam i gotovo. Zvanično sam na trudničkom. Sigurno će mi nedostajati scena. Dva i po meseca ljudi mogu već da vide da me nema, jer sam se smirila potpuno - rekla je ona.

Marija je tokom nastupa izvadila cuclu iz dekoltea koju je stavila u usta a evo kako je to izgledalo:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna