Glavne zvezde "venčanja godine" bili su Petar Grašo i Hana Huljić, ali se i pre i posle ceremonije dosta pisalo i o mladinim roditeljima Tončiju i Vjekoslavi, a pogotovo o bivšoj velikoj ljubavi mladoženje - Danijeli Martinović.

Tako je u senci ostao Tomaž Kavčić, kuvar međunarodnog renomea koji uz svoje ime - s razumljivim ponosom - nosi i slavnu Mišelinovu zvezdicu. On je bio kum Petru na venčanju, ali je bio zadužen i za gozbu na svadbi. Mnogi su ga primetili tek kad je "isplivala" fotografija svadbene torte, a stigle su silne kritike što je ona samo "na jedan sprat". Međutim, skromni kuvar je ćutke otrpeo razne prozivke, a nije ni čudo ako znamo da ima diplomatskog dara i čak - diplomatski pasoš!

Naime, gospodin Kavčić je počasni konzul Srbije što i piše na njegovom Instagram profilu, a pažnju privlače i fotografije sa srpskim kao i drugim svetskim zvaničnicima. "Granice ne mogu da zaustave ni ukus kao ni ljubav", izjavio je u jednom intervjuu popularni Tomi. Njegova kulinarska specijalnost i te kako podseća na srpsku tradiciju - on je majstor takozvanog "sporog kuvanja hrane", nalik onome što su naše bake radile svojevremeno, kad pristave jelo na ivicu šporeta na drva, pa se ono satima krčka.

U jednom intervjuu je svojevremeno otkrio i koji je njegov omiljeni specijalitet - dobro poznat na našim prostorima - goveđa supa. "Nema dobrog ručka bez vruće supe, posute svežim peršunom i barene šargarepe i junetine posle toga, poslužene sa paradajz sosom", rekao je Tomaž. Mi se potpuno slažemo sa njim, a vi - šta kažete na ovaj jelovnik?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna