Sestre Kardašijan nikoga ne ostavljaju ravnodušnim - ili ih volite ili ne podnosite. Porodica koja je sinonim za glamur i raskoš, obogatila se tako što je svoj život javnosti izložila "na tacni". Njihov tajni recept za uspeh, makar u početku, bili su skandali - sa partnerima, prijateljicama, međusobne svađe.

Popularnost i slava su rasli, a sestre su zadovoljno trljale ruke. Bogatsvo se uvećavalo i danas teško ko može da im parira. Ipak, Kim tvrdi da one do novca nisu došle lako.

"Ljudi misle da samo živimo od svoje slave. Koga briga. Mi se osvrćemo samo na pozitivne kritike i ubijamo se od posla da bismo imale sve što danas imamo. Žao nam je ako mislite drugačije, ali nemamo energije da se borimo sa vama. Ne moramo biti pevačice, plesačice ili glumice, živimo svoj život i gle čuda - uspele smo" rekla je najpoznatija članica porodice i dodala da ima veoma važan savet za sve one dame koje žele da uspeju u poslu.

"Imam najbolji mogući savet za sve žene u poslu. Trgnite se i počnite da radite. Čini mi se da danas niko ne želi raditi', rekla je Kim zbog čega je ubrzo postala teme podsmeha.  Mnogima je ova njena izjava zasmetala jer je upravo Kim ta koja ne voli da radi.

Kim i Kanje su se i zvanično razveli, a reperova nova devojka neodoljivo podseća na bivšu suprugu.

Profimedia Nova devojka Kanjea Vesta

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna