Iako dugovečni brakovi nisu česti među javnim ličnostima, Brena i Boba traju već tri pune decenije.  Otkad su se jedno drugom zakleli na ljubav 1991. godine međusobno se podržavaju i poštuju, što i jeste tajna njihove velike ljubavi.

"Mi smo u braku 30 godina, ali sav taj period bio je protkan sa mnogo putovanja i fizičke razdvojenosti. Razumevanje je suština opstanka jednog braka. Kada imate radnu pauzu koja traje pune dve godine, onda možete da uočite šta ste napravili u životu, šta je bilo fenomenalno, a šta su bili propusti. Nijedna velika karijera se ne pravi ako ne živite za to i ne žrtvujete sebe. Srećna sam što je to bilo kompatibilno baš s Bobom. Bili smo podrška jedno drugom u poslovnim ciljevima, a kada se odmaramo i uživamo, posvećeni smo na običan i ljudski način", rekla je pevačica za Alo!.

Brena i Boba pre odlaska kod matičara zabavljali su se četiri godine.

"Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi - sad ili nikad! Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma ‘Hajde da se volimo' u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sećam se da sam davala intervju za ‘Ilustrovanu politiku' i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U neko doba je Raka ušao sa Bobom i upoznao nas", objasnila je Lepa Brena u jednom od intervjua.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna