Bruk Šilds imala je napornu godinu. Tokom fitnesa se povredila i slomila butnu kost, nakon čega je morala da ide na operaciju koja je ostavila veliki ožiljak. Glumica se nedeljama opravljala ali nije izgubila optimizam. Šta više, ističe da sada u životu uživa više nego ranije i tvrdi da, uprkos činjenici što je napunila 56 godina, ima dosta samopouzdanja.

"Mislim da postoji zabluda da, ako niste sposobni za rađanje, niste bitni, jer vi više ne održavate svet", rekla glumica i naglasila da zrelost donosi sigurnost u sebe.

"Sada ulazimo u prostoriju i mislimo kako nemamo šta da izgubimo. U tome postoji jedan opijajuća jednostavnost. Samopouzdanje je najseksepilnija stvar s kojom sam se ikada susrela",  rekla je Bruk i priznala sa kakvim strahovima se nosila.

"U svojim dvadesetima sam se bojala seksa, bila sam devica do svoje 22. godine. Znate, mislila sam seksom vređam čovečanstvo jer sam katolik, nisam udata i stalno sam nosila tonu krivice na ramenima", rekla je Bruk i priznala da su joj kada je napunila 40. stavljali do znanja da više nije zanimljiva.

" Kada sam napunila 40 godina indikretno su mi stavljali do znanja da više nisam zanimljiva. Četrdesete nisu kraj, to je novi početak današnjim ljudima. I tako sam se i ja osećala - na početku nečeg novog ", rekla je glumica.

Profimedia Bruk Šilds godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna