Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČULE SU SE SVAKE VEČERI, CAKANA POTRESNIM REČIMA PROGOVORILA O MERIMI: Njen glas nikad neće utihnuti!

Merima Njegomir je imala glas prema kojem su mogli da se štimuju instrumenti, kaže njena prijateljica Cakana.

 cakana.jpg Izvor: ATA / Antonio Ahel

Merima Njegomir je preminula samo desetak dana pošto je javnost saznala da je pevačica teško bolesna. Prijatelji i poštovaoci su i zatečeni i jako potreseni ovim iznenadnim gubitkom.

Možda će vas zanimati

Veoma bliska sa njom je bila i Dragica Radosavljević Cakana koja je govorila o pokojnoj koleginici i prijateljici u emisiji Jutro, na TV Prva.

"Saznala sam rano ujutru da je preminula, tog dana, i znala sam da je bolesna ali sam bila ubeđena da će da tu bitku dobije i da pobedi svojom snagom. Nije ona krila svoju bolest, ali se borila i znam da je celog života bila puna radosti i energije", rekla je Cakana.

"Toliko sam zbunjena, pre toga Marinko, sada Merima, tolike mnoge koje kolege sam izgubila, svi smo zbunjeni pa i u strahu zbog ovog što se dešava. Kažu da je njen glas utihuo, ali nije, njen glas će ostati da odzvanja i nebeskim i zemaljskim širinama. Bio je to glas prema kojem su mogli da štimuju instrumente!

Ona je sačuvala kulturnu baštinu regiona, pa i šire - znamo da je pevački stigla i do Kine i do Rusije, ali važnije od svega toga je da otišla dobra majka i dobra baka", naglasila je pevačica. "Činila je mnogo i to ne samo za svoju porodicu, već za mnoge druge. Bila je neizmerno duhovita, svi smo se okupljali da budemo s njom. Volela je svoju kuću na Kosmaju, okupljala nas tamo, a i kad nismo mogle da se vidimo, čule smo se skoro svake večeri", ispričala je pevačica."

Merima je početkom godine bila zaražena i korona virusom, ali ga je uspešno prebolela. Ona je čak ispričala da tačno zna ko ju je zarazio, kao i da je reč o osobi koja je bila u njenom društvu ali nije htela da joj kaže da je bolesna.

Izvor: Lepa&Srećna.

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije