Džesika Alba je namerila da skine svaki "žig sramote" sa psihoterapije i zato je otvoreno progovorila o tretmanima na koje odlazi sa svojom ćerkom Onor.

"Krenule smo na terapiju kad joj je bilo 11 godina", priča slavna holivudska glumica. "Nisam želela da se oseća kao ja dok sam bila mala - moji roditelji nisu umeli da komuniciraju sa mnom i nisu shvatali kakav je meni odnos potreban. Da mi se to ne bi desilo s njom, krenule smo na terapiju zajedno."

Džesika Alba
Profimedia 

Prema Džesikinim rečima, sad kad je ćerki već 13 godina, ona ima potrebu da se i dalje ponaša prema njoj kao da je mala, ali se bori protiv te potrebe. "Prolazim kroz takve situacije da se osećam kao da udaram u zid, kako da se izvučem, to je pitanje koje često želim da postavim i svojim prijateljicama koje imaju ćerke. Srećna sam što imam tu mrežu prijatelja, ali želim da svima kažem šta radim, da budem potpuno transparentna u tom pogledu", ispričala je Alba za "Pipl".

Kako je glumica objasnila, to ne znači da ista rešenja moraju biti dobra za sve, ali smatra da je njena dužnost da bude dobra majka svojoj deci i da pokaže da niko nema razloga da se terapije plaši.

"Već sada moja ćerka dobija na samopouzdanju i može da mi kaže šta želi i šta ne želi", ispričala je Džesika koja je inače i vrlo uspešna biznismenka. Njena kompanija "Onest" bavi se ekološkim proizvodima za decu, a vrednost kompanije prelazi milijardu dolara. Lično bogatstvo lepe glumice procenjuje se na više od deset miliona dolara.

Izvor: Lepa&Srećna