Rođenje ćerke Darije je u potpunosti promenila život glumice Ljiljane Jakšić. Hrabra umetnica odlučila je da sama gaji naslednicu, a činjenica da je već bila u šestoj deceniji bila je podstrek i mnogim drugim ženama da se odluče na potomstvo u poznijim godinama. 

 Darija je pošla u školu, a popularna Salveta kaže da je devojčica vrlo znatiželjna.

"To je nešto najvažnije i najlepše u mom životu. To je pravo bogatsvo i suština života. Ona ide u drugi razred i još nije na onlajn nastavi", ispričala je glumica u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''. "Postavlja mi neverovatna pitanja. Na primer, koliki je tačno bio brod Titanik, da li i sada postoje tako veliki brodovi... pita me koliko sazvežđa ima i šta je iza sazvežđa... " 

Dariju veoma interesuje mamin posao, ali sada je rešena da će biti advokat. Ljiljana uživa u maštanjima svoje ćerke. "I žene u kasnijim godinama mogu da ostave potomstvo. Nije teško biti majka, tu su neke komplikacije koje su svakodnevne. Nije lako izgurati u poslu i druženju, pa tako ni u majčinstvu.

Voli da me gleda kad radim i bila je otvaranju Skadarlije i tako je ponosna bila što ja baš tu radim", kaže Ljiljana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna