Kada su kupili kuću u Sremčici i napustili bučni Vračar, poznata pevačica Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug NebojšaNegić pronašli su svoj mir, za kojim su dugo tragali, piše Glossy

PROČITAJTE JOŠ: ZAVIRITE U KUĆU LEPE BRENE: evo kako izgleda dnavna soba, kuhinja i trpezarija u domu srpske pevačice (FOTO)

Pevačica Cakana svoju oazu mira pronašla je u naselju Sremčica u blizini Beograda, gde je sa suprugom, pravnikom Nebojšom Negićem 2006. godine kupila kuću i uredila je po svom ukusu. Naime, oni su plac od 30 ari pretvorili u pravo ljubavno gnezdo, kojem se uvek rado vraćaju gde god putovali.

Enterijer svog doma pevačica je uredila najsavremenijim nameštajem iz inostranstva, koji je stizao iz Italije, Nemačke i Španije, nakon čega nema običaj da često menja stvari i pravi drugačiji raspored u prostorijama.

- Neša i ja smo se venčali 1997. godine i dugo živeli na Vračaru, gde i danas imamo stan. Devet godina kasnije preselili smo se u Sremčicu. Ukazala nam se prilika da kupimo jednu prelepu kuću, koju je moj suprug obožavao kad je bio mladić. Ona je, inače, 1967. godine dobila nagradu za najlepšu vikend vilu u Sremčici. Tadašnji vlasnik vodio je računa o svakom detalju nekretnine, o kvalitetu, kvantitetu, izgledu, položaju... Njegova žena gajila je ruže u dvorištu i imala svoj cvetni vrt.

Kliknite OVDE da pogledate još slika iz Cakanine kuće!

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KUĆA U KOJOJ ŽIVI CAKANA: zavirite u elegantan dom srpske pevačice Dragice Radosavljević Cakane (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

To je na nas ostavilo poseban utisak. Kasnije je ona u jednom periodu bila nezvanično prodata nekoj gospođi, koja je zbog prirode posla morala da je ponovo proda, i tako je dospela u naš posed. Odmah smo se bacili na posao i preuredili sve što je moglo da se doradi kako bi bilo po našem ukusu i volji. Nismo menjali suštinu kuće, ali smo je malo doterali - započinje pevačica priču o istoriji svog doma, u kojem se oseća najsrećnije i najsigurnije.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKO JE SEKA ALEKSIĆ UREDILA PORODIČNI DOM: zavirite u najlepše sobe u kući srpske pevačice (FOTO)

- Stalno sam ovde, osim kad otputujemo negde na odmor. Moje dvorište je postalo moja oaza. Kada je lepo vreme, dovoljno mi je da samo sedim napolju, pijuckam kafu i gledam u cveće. Kada sam u gradu, ne mogu da dočekam da se vratim u svoje gnezdo. 

Ovde je mirno, tiho, sređeno. Ne podnosim gradsku gužvu i histeriju, pa je boravak u stanu na Vračaru potpuno drugačiji nego u kući. Tamo nisam sva svoja. Iskreno, ja sam i odrasla u kući i ponosna sam što sam sebi mogla da je priuštim - nastavlja Cakana, koja ovde o svakom detalju brine sa mnogo ljubavi.

U gornjem delu kuće napravila je svoj kutak, gde najčešće provodi vreme, a posebno poslednjih meseci, kada je pripremala novi album, koji je objavila pre dva meseca.

Kliknite OVDE da pogledate još slika iz Cakanine kuće!

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KUĆA U KOJOJ ŽIVI CAKANA: zavirite u elegantan dom srpske pevačice Dragice Radosavljević Cakane (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

- Tu je mali dnevni boravak i veliko kupatilo. Imam svoje sprave za vežbanje, televizor, kompjuter... Lepo se učaurim i uživam. Uglavnom nisam izbijala odatle kad sam radila nove pesme. Preslušavala sam album, koncentrisala se na sve što se tiče mog posla, slala mejlove. Moram da se pohvalim da sam nedavno u produkciji RTS objavila album na kojem se nalaze tradicionalne pesme. Smatram da sam dužna da tako važan projekat poklonim svojoj publici - hvali se Dragica.

PROČITAJTE JOŠ: INTERNET U SVAĐI ZBOG KUĆE ZORICE BRUNCLIK: pogledajte kako izgleda spavaća soba i kupatilo u kući srpske pevačice (FOTO)

Za razliku od pevačice, njen suprug više voli da sedi u glavnom dnevnom boravku. Kao i svaka prava porodična žena, Cakana svakog dana Nebojšu dočekuje s posla i s njim obavezno popije kafu.

- Uvek posle ručka sednemo da se ispričamo o tome šta smo radili u toku dana, a nakon toga svako zauzima svoju poziciju. Neši je potreban mir jer se bavi ozbiljnim poslom. Volimo kad smo sami, što možemo sebi da to priuštimo i uživamo u našim godinama. Lepo nam je u životu, lepo nam je u braku. Kada se poželimo društva, pozovemo prijatelje u goste. 

Ljudi često dolaze kod nas, naročito leti. U sklopu kuće imamo zastakljeni letnjikovac i tu provodimo dosta vremena. Tu su kamin, klavir, kuhinja, pravi užitak i za nas i goste. Ipak, najsrećnija sam kad mi dođe moja ćerka Maja s decom, jer nam je tada kuća vesela i radosna - završava Cakana.

Sve slike Cakanine kuće pogledajte OVDE!

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KUĆA U KOJOJ ŽIVI CAKANA: zavirite u elegantan dom srpske pevačice Dragice Radosavljević Cakane (FOTO)
LepaiSrecna 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

Tekst: Marija Dejanović


Izvor: Glossy

LepaiSrecna Elegantna dnevna soba, moderan nameštaj, sređeno dvorište i kamin - pogledajte u kakvoj kući živi pevačica Cakana!